Home

Algemeen

Inschrijven

Uitslagen

Locaties

Circuitstanden

Foto's

Regiocross 19 feb 2022

Home

 

   CrossCup Almere

Midzomertrailrun afgelast

Met een mengeling van emoties moeten we een kruis halen over de Midzomeravondtrail die voor 1 juli op het programma stond. De Mizomeravondtrail op 1 juli gaat dus niet door.
We waren er zo goed als klaar voor. Parcoursen uitgetekend en de testlopen uitgevoerd, horeca, geluid, drukwerkopdrachten, alles lag klaar...
We worden echter geconfronteerd met opnieuw een extra toets die uit nieuwe wet- en regelgeving lijkt te komen, én met veel hogere vergoedingen.
Onze wedstrijden worden altijd kostendekkend georganiseerd. De extra kosten, bovenop de normale operationele kosten, en het geschatte aantal lopers op deze eerste editie, maken dat we per deelnemer een te hoog bedrag zouden moeten vragen. Per deelnemer zouden we ruim boven € 20,- uitkomen. Dat wordt ons te gortig, nog los van de onzekerheid omtrent de uitkomsten van de nieuwe toets.
We zien geen andere mogelijkheid dan de loop af te blazen.
De routes zullen we in gpx-formaat op onze website plaatsen. Ieder voor zich kan het rondje dan wellicht nog een keer uitproberen. Het is een mooi rondje Almere waar vooral het gehoor gestreeld wordt. Het parcours is individueel tot zonsondergang openbaar toegankelijk, alleen niet in georganiseerd verband. Maar ga vooral een keer genieten!
 
 

Sponsors

 

Run2Day logo Almere 

PRO PROdurance 1line subtitle

  logo ProActief

 

Mede mogelijk gemaakt door

 

andreetroost

  

oerz

 

Rixax

 

  logo SSF klein