Home

Algemeen

Inschrijven

Uitslagen

Locaties

Circuitstanden

Foto's

Regiocross 19 feb 2022

Home

 

   CrossCup Almere

Nieuwe sponsor - ProActief

Zonder sponsoren zou de Crosscup niet georganiseerd kunnen worden. We zijn dan ook superblij om jullie voor te kunnen stellen aan onze nieuwe sponsor ProActief; de leefstijl en gezondheidsclub van Almere.

De Crosscup Almere wil een reeks aantrekkelijke hardloopwedstrijden in het winterseizoen neerzetten. Voor bevlogen hardlopers, maar vooral ook om mensen aan het hardlopen te krijgen en te houden. Met onze parcourskeuzes laten we zien dat je vlakbij je eigen woonomgeving in Almere ook lekker actief kunt zijn zonder op de fietspaden of door de woonwijk te hoeven rennen.

ProActief is op een professionele manier hier het hele jaar door mee bezig. Het is meer dan een 'gewone' sportschool, en helpt, motiveert en inspireert je naar een blijvend gezonde leefstijl. Als lid word je wekelijks begeleid volgens een leefstijlplan, waarbij een personal trainer of fysiotherapeut je helpt jouw doelen te bereiken. ProActief combineert fysiotherapie, personal training, fitness en CrossFit en helpt jou zo in vorm op jouw manier. Een prima aanvulling op buiten hardlopen om je het hele jaar fit te voelen. En in november fit aan de start van de Crosscup te staan.

We zijn heel blij dat ProActief met ons mee gaat rennen. En we gaan binnenkort een keer bij ze langs om een aantal specifieke producten van hen nader te belichten.

logo ProActief

Sponsors

 

Run2Day logo Almere 

PRO PROdurance 1line subtitle

  logo ProActief

 

Mede mogelijk gemaakt door

 

andreetroost

  

oerz

 

Rixax

 

  logo SSF klein