Home

Algemeen

Inschrijven

Uitslagen

Locaties

Circuitstanden

Foto's

Home

 

   CrossCup Almere

Deelnemersinformatie Almeerderstrandcross 

Beste deelnemer, hieronder vind je de laatste informatie voor jouw deelname aan de Almeerderstrandcross op 9 december a.s. 

Datum en tijd:

zondag 9 december

11.00: 1 kilometer jeugd (1 ronde)
11.15: 2 kilometer jeugd (2 ronden)
12.15: kort, midden, lang (2, 3 of 4 ronden)

Afstanden:

De ronden voor de jeugd zijn ongeveer 1,0 km; die van de volwassenen ongeveer 2,2 km.

Locatie:

Almeerderstrand ter hoogte van Strandrestaurant Poortdok

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
Vanaf treinstation Almere Poort is het ongeveer 1,5km lopen naar de start

Bereikbaarheid per auto:
De tweede cross is op het Almeerderstrand nabij Strandrestaurant Poortdok. Let op! De Poortdreef onder de snelweg A6 is in december afgesloten vanwege werkzaamheden. De Poortdreef zelf is op dit moment vanaf de Elementendreef nog open voor verkeer. Mocht dit wijzigen, dan laten we dat op onze website weten.

Vanuit Lelystad/Almere, neem Afrit 2 (Almere Poort), sla linksaf (Elementendreef). Daarna rechtsaf (Poortdreef). Onder het spoor door. Daarna linksaf (Muiderzandweg). Parkeren op de dijk.

Vanuit Amsterdam, ga de Hoge Ring op (via Afrit 2 komt u er niet!), neem de eerste afslag. Dan linksaf (Audioweg/Elementendreef). Rijd helemaal door tot de Poortdreef. Daar rechtsaf de Poortdreef op. Onder het spoor door. Daarna linksaf (Muiderzandweg). Parkeren op de dijk.

Parkeren:
Parkeren op de dijk in de parkeervakken.

Startnummers:
Je ontvangt een nummer met een chip. Haal deze chip NIET van je startnummer af!
Als je je hebt ingeschreven voor het circuit en je je nummer al hebt opgehaald, dan is dat het nummer dat je ook zondag moet gebruiken. Vergeet deze dus niet!

BELANGRIJK: Als je hebt ingeschreven voor het circuit, dan is je startnummer geldig voor alle vier de crossen: bewaar je startnummer dus zorgvuldig!

Je startnummer kan opgehaald worden vanaf 9.45 uur bij de inschrijftent op het parcours.

Ben je je startnummer kwijtgeraakt of vergeten dan kun je een nieuw startnummer ophalen bij de inschrijftent. Hiervoor vragen we wel 2 euro administratiekosten.

Na-inschrijving
Voor mensen die op de dag zelf nog besluiten mee te doen, is het nog mogelijk in te schrijven tot 20 minuten voor de start van het onderdeel.

Parcours: 
Het parcours is volledig onverhard. Je kunt dus probleemloos op spikes of trailrunning schoenen lopen.

Prijzen
Voor de eerste drie aankomenden op elke afstand en categorie zijn er prijzen. Bij de volwassenen is er voor de korte, midden en lange cross één categorie mannen en één categorie vrouwen. Alleen voor de lange cross mannen is er tevens een categorie Masters 40+. Voor de jeugd zijn de leeftijdscategorieën pupillen D (mini), C, B, A en junioren D voor zowel jongens als meisjes.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking bij de jeugd is z.s.m. na de finish van alle deelnemertjes op de 2km (+/- 11.45); de prijsuitreiking bij de volwassenen is z.s.m. na de finish van alle prijswinnaars (+/- 13.15).
 
We wensen je veel succes met jouw laatste voorbereidingen!
 
de organisatie van de CrossCup Almere:
Ellen, Jurgen, Paul, Remko, Richard, Wendy

Sponsors

 

Run2Day logo Almere 

De Tulp

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door

 

andreetroost

 

 

oerz

 

Rixax